Kiliaro har en uttalad tillväxtstrategi i B2B-partnerskap som syftar till att öka användarbasen på de olika geografiska marknaderna. För att genomföra partnerskapsstrategin har bolaget under de senaste månaderna arbetat aktivt för att hitta rätt kandidat, som besitter rätt kompetens och erfarenhet. Bolaget meddelar idag att man rekryterar Michael Bengtsson, som närmast kommer från uppdraget Director VP global partnership på Stockholm Live – och som nu antar rollen som Head of Partner Sales Nordics på Kiliaro AB.

Jag är otroligt glad över att Michael kommer till oss på Kiliaro. Han besitter relevant erfarenhet och rätt kompetens för att kunna axla vår säljstrategi med start Norden och sedan ut i resten av världen. Michael har lång erfarenhet av den internationella marknaden, vilket är extremt värdefullt för Kiliaro som förväntas agera på en rad olika marknader inom de närmaste åren,ger vd Elie Komo. 

Michael Bengtsson har arbetat med B2B-försäljning i 20 år, med fokus på partnerskap. Med goda resultat och långa relationer från tidigare uppdrag har Michael lyckats bygga upp en stark kommersiell portfölj med välkända varumärken på den internationella marknaden. Han har bland annat arbetat med varumärken som Canon, Panasonic, HSBC, Standard Chartered, Turkish Airlines, BMW, Renault, Red Bull & Essilor Luxottica i Sydostasien, Mellanöstern, Tyskland och sist men inte minst i Norden. Michael har även erfarenhet av att leda och bygga högpresterande säljorganisationer. 

– Jag ser fram emot att tillsammans med Kiliaro göra en resa mot att förändra hur man delar, interagerar och lagrar livsminnen. Mitt fokus ligger på att etablera fler partnerskapsaffärer för Kiliaro, där användare får obegränsat utrymme, 100% integritet, och ett nytt och hållbart sätt att socialisera kring sitt innehåll. Kiliaro har något riktigt bra på gång och konceptet passar dessutom mina personliga värderingar, säger Michael Bengtsson.

Varmt välkommen Michael Bengtsson till Kiliaro-familjen. Vi ser fram emot att påbörja arbetet med att knyta till oss viktiga strategiska partnerskap!

Attachments:

Michael Bengtsson.jpg
Elie Komo, CEO.jpeg