Tack vare en fulltecknad emission har Kiliaros lyckats stärka sin kassa med 20,7 miljoner kr och cirka ytterligare 10,4 miljoner kr i teckningsoptioner. Bolaget hade i förväg satt ett tak om att intaget kapital inte får överskrida maxbeloppet. De intressenter som inte blev tilldelade får självklart möjligheter att handla aktien på den publika marknaden i samband med första handelsdag den 17 september 2021. 

“Det känns skönt att emissionen blev fulltecknad och att vi lyckades visa det svenska investerarkollektivet den stora potentialen med Kiliaro. Att så många privatinvesterare fick upp ögonen för Kiliaro är både glädjande och spännande, säger Elie Komo, VD på Kiliaro. 

“Men jag blev inte förvånad, Kiliaro är ju en bred konsument-app som alla kan ha på sina mobiler och det lockas man uppenbarligen av som investerare. Vi gillar privatpersoner som investerare för varje investerare har visat sig även bli en ambassadör”, avslutar Elie.

Unik position på marknaden
Privata bilder och filmer delar vi gärna med oss av och det är just detta som Kiliaro byggt sin tjänst kring. Idag delar privatpersoner sina bilder och filmer oftast över chatt-apparna WhatsApp, SMS, Messenger, etc. Dessa appar är egentligen inte till för att dela mediefiler vilket innebär att kvalitén dras ner markant och bilderna försvinner i chattflöderna. 

Publika plattformar som Instagram och Facebook används för bred delning och då handlar det oftast om noga utvalda bilder men en plattform för privat delning finns inte riktigt idag och det är den positionen Kiliaro fyller.  

Satsar på internationell expansion
Utöver produktutvecklingen kommer det nya kapitalet även användas till marknadsföring och internationell expansion. Enligt bolaget finns det en välplanerad strategi och kompetent personal på plats för genomförandet. 

Attachments:

Founders original.jpg
CEO Elie Komo (1).jpeg
Times Square.jpg
Ceremoni.jpg
listing ceremoni.jpg