Oscar Otteborn har mer än 25 års erfarenhet i ledande befattningar på internationella företag såsom Vodafone, Tre, Apple, TomTom, Daniel Wellington och nyligen Samsung i rollen som VD Nordic. Oscar har i sin karriär samlat på sig en gedigen bakgrund inom marknadsföring och försäljning. Andra marknader förutom Norden som han har erfarenheter från är Saudiarabien, Tyskland, Japan och Nederländerna.

– Efter att ha spenderat mer än 25 år inom telekom och konsumentelektronikbranschen är jag glad och tacksam att få utvecklas och lära mig mer inom bild och fotografi. Tillsammans med mina medgrundare driver jag Picture This som är en plattform för fotokonst. När frågan för Kiliaro dök upp kändes det direkt rätt. Med Kiliaro får jag en chans att utveckla bild och fotografi för alla mobilanvändare. Kiliaros tjänst ligger helt rätt i tiden med aktuella frågor om privacy samt att kunna dela sina bilder med "riktiga" vänner, säger Oscar Otteborn.

Kiliaros styrelseordförande Peter Werme kommenterar:
– Vi är glada och ser fram emot att få arbeta tillsammans med Oscar. Erfarenheten och kunskapen som Oscar har inom marknadsföring och försäljning är något som vi på Kiliaro ser fram emot att ta del av. Inte minst när det gäller vår fortsatta utrullning internationellt.

Oscar är att anse som oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen och till större aktieägare.

Attachments:

oscar_otterborn_Kiliaro.jpg