Kiliaro har i tidigare kommunikation till marknaden beskrivit Turkiet som ett land med stora möjligheter. Efter bara ett par månaders närvaro i Turkiet har bolaget nu ingått samarbete med ett globalt välkänt varumärke från Turkiet, nämligen Turkish Airlines. 

– Vi är glada och stolta att vi på denna väldigt korta tid lyckats ingå ett samarbete med ett välkänt varumärke som Miles&Smiles, som är Turkish Airlines egen lojalitetsklubb. Samarbetet ger Kiliaro möjligheten att exponeras till alla klubbmedlemmar och marknadsföras via Miles&Smiles olika kommunikationskanaler, säger Kiliaros vd Elie Komo.

Med bara detta första turkiska partnerskap når Kiliaro en folkmängd som är lika stor som hela den svenska befolkningen och ytterligare några miljoner till. Det innebär en betydande och viktig bedrift för Kiliaro i den fortsatta utrullningen av tjänsten.

Målgruppen som bolaget når i detta samarbete är resenärer som behöver ha tillgängligt minne i mobilen för att kunna ta bilder på sin resa, som de enkelt kan dela med sig till sina nära och kära. Alla lojalitetsmedlemmar får nu möjligheten att få obegränsat minne i mobilen och en samlad plats för alla sina foton och videos – i utbyte mot lojalitetspoäng.