Kiliaros unika tjänst för att dela bilder och filmer utgör en viktig skillnad, då konceptet håller hetsen av likes, kommentarer, influencers och reklam borta samt ger användaren möjligheten att vara social med bibehållen integritet. 

Bildgalleri-appen inledde för en tid sedan ett samarbete med Mecenat, som är en av världens största digitala tjänster för kommersiella erbjudanden för studenter. I och med det samarbetet har 1,2 miljoner svenska studenter fått tillgång till obegränsad och gratis molnlagring av bilder och videos via Kiliaro. Nu tar man ännu ett viktigt steg och initierar ett nytt samarbete med samtliga studentorganisationer i Norden.

– Foto och video är en viktigt del i studenternas liv, och vi vill erbjuda möjligheten att inte behövas tänka på lagringsutrymme under studietiden. Obegränsad lagring med hög integritet och originalkvalitet är något som vi ser att studenter efterfrågar, säger Kiliaros vd Elie Komo.

Kiliaros koncept har en naturlig viralitet, vilket innebär att varje premiumkonto som företaget ger bort gratis resulterar i organisk spridning och tillväxt för bolaget. Det gör att Kiliaro kan fortsätta att bygga sin affär i takt med att allt fler studenter anammar konceptet.

– Studenterna är ”early adaptors” och en primär målgrupp för Kiliaro som vi vill få fäste hos. Bilddelning är ett normalt beteende bland oss människor, vilket skapar en viral tillväxt i studenterna som driver nya användare. Med det här erbjudandet når vi en primär målgrupp som har behovet av vår tjänst och som sprider nästa generations bildgalleri-plattform vidare, avslutar Elie Komo.
 

Attachments:

Studenter Norden.jpg